Kindercoaching

foto start bij kindercoaching .jpg
Kindercoaching 

Wat is kindercoaching? 

Door middel van kindercoaching wordt er op een laagdrempelige manier gekeken naar oplossingen voor het kind –en de ouders-. Dit kan op leergebied zijn, sociaal emotioneel gebied of opvoedingsvraagstukken. Als kindercoach werk ik oplossingsgericht. 

 

Op welk moment besluit je om een kindercoach te benaderen? 

Als ouder wens je het allerbeste voor je kind. Wanneer je merkt dat je kind niet lekker in zijn vel zit wil je iets doen. Dit kan zich op verschillende manieren uiten doordat het kind niet mee kan komen op school, ongewild in een hokje wordt gestopt. 

 

Zie je dit bij je kind?

  • Komt moeilijk echt in contact;

  • Stil en teruggetrokken;

  • Heeft een vol hoofd;

  • Is je kind erg angstig; 

  • Maakt veel ruzie.

 

Heb je hulp gezocht en bent je teleurgesteld in wat je aangeboden kreeg? Zoek je naar andere mogelijkheden? Dan zit je op het juiste spoor! 

 

Ik werk als kinderpedagoog met kinderen én hun ouders van 6 tot 18 jaar met leerproblemen en/of sociaal emotionele problemen. De kinderen ervaren veel druk, hebben last van een vol hoofd en zijn vaak erg gevoelig. De druk om steeds opnieuw te moeten presteren, kan leiden tot onrust en keuze stress. Met een vol hoofd en veel frustraties, boosheid, angsten en soms verdriet tot gevolg. 

Werkwijze

Hoe ga ik te werk

Voor wie?

Voor wie is deze training??

Kosten

Wat zijn de kosten?